Izdelava in optimizacija spletne strani | Kolofon

Vsisi logo

Izdelava spletne strani, naročnik: FA Kovinski izdelki Aleksander Frančeškin s.p.
Izdelava spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o., spletnidonos
Optimizacija spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Spletna stran www.fa-kovinskiizdelki.si je bila po izdelavi spletne strani vpisana še v poslovni imenik vsi.si

 

VSISI d.o.o. - telefonska številka: 0590 75 928, e-pošta: info@vsi.si

 

 

FA Kovinski izdelki, Aleksander Frančeškin s.p.

V podjetju FA Kovinski izdelki, Aleksander Frančeškin s.p., izdelujemo unikatne stroje po naročilu, katere izdelamo od samega projektiranja stroja, konstruiranja ter na koncu same izdelave. Poleg vseh referenčnih strojev, ki smo jih že izdelali naročnikom, imamo izdelan poseben stroj imenovan sekalnik. To je stroj za izdelavo sekancev, ti pa spadajo med lesno biomaso, katera je poceni obnovljiv vir energije in je najbolj aktualno gorivo za ogrevanje.

 

Poleg izdelave strojev nudimo tudi druge storitve kot so obdelava pločevine, varjenje, izdelava kovinskih konstrukcij, struženje in rezkanje. Razrez pločevine izvajamo na klasičen način z NC škarjami, medtem ko za krivljenje uporabljamo CNC krivilni stroj. Naši varilni aparati nam omogočajo varjenje na različne načine, med katere sodijo varjenja TIG, MIG, MAG.

 

 

Optimizacija spletne strani z www.vsi.si
Izdelava mini spletne strani FA Kovinski izdelki v vsi.si

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja.