Reference ostalih strojev in proizvodov:

  • Peč za termoformiranje pleksi stekel – PLASTOFORM BLANCA d.o.o.

Celoten sistem postrojenja setavljajo tri enake enote, ki lahko delujejo vsaka zase ali vse tri skupaj. Posamezna enota je sestavljena iz elektro peči, formirne postaje in podajalnega sistema. Elektro peč ima dvojna avtomatska vrata za istočasno segrevanje dveh pleksi plošč. Peč ima prisiljeno vpihovanje zraka in avtomatsko regulacijo temperature. Formirno postajo sestavljata dva premična okvirja na katera so pritrjene formirne plošče. Vso manipulacijo opravlja podajalni sistem. Sestavljen je iz izmetalne in dveh podajalnih rok. Na vsaki podajalni roki so pritrjene pomične vpenjalne klešče gnane s servo motorjem.


Ravno pleksi ploščo se najprej vloži v vpenjalne klešče. Po vpetju jo podajalna roka pelje v peč in čaka, da se plošča segreje na ustrezno temperaturo. Segreto ploščo podajalo premakne v formirno postajo, kjer se jo stisne med formirne plošče. Ravno steklo prevzame obliko formirnih plošč. Nato sledi faza ohlajanja in na koncu izpetje končanega izdelka.

Peč za termoformiranje
    >> oglejte si več slik v galeriji

 

  • Avtomatski stroj za razrez in vrtanje alu profilov - PLASTOFORM BLANCA d.o.o.

Stroj je namenjen za razrez in vrtanje aluminijastih profilov, ki se uporabljajo za pritrjevanje oken na počitniške prikolice in avtodome. Za lažje in varno posluževanje s strojem skrbi avtomatska dodajalna roka, ki alu profil vzame iz zalogovnika in ga najprej prestavi na odrez, nato pa še na vrtanje. Za optimalen razrez profilov skrbi računalniško krmiljenje stroja.

 

 

 

 

 

 

 

Stroj za razrez in vrtanje alu profilov

  >> oglejte si več slik v galeriji

 

  • Stiskalnica alu profilov - PLASTOFORM BLANCA d.o.o.

Stiskalnica je namenjena za stiskanje alu profilov na okna iz pleksi stekla. Stiskanje se vrši preko hidravličnih cilindrov, ki so postavljeni v linijo.. Pri stisku se aktivirajo samo tisti cilindri, ki so v kontaktu z alu profilom. Stiskalnico odlikuje toga izvedba konstrukcije ter enostavno in varno upravljanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiskalnica alu profilov
  >> oglejte si več slik v galeriji

 

  • Vtiskovalni stroj - PLASTOFORM BLANCA d.o.o.

Vtiskovalni stroj je namenjen za izdelavo vtiskov na konceh alu profilov, ki so potem vgrajeni na oknih iz pleksi stekla. Vtiskovanje se izvaja s pnevmatskim cilindrom. Na stroju se lahko uporabljajo različne šablone za pozicioniranje različnih profilov.

 

 

 

 

 

Vtiskovalni stroj
  >> oglejte si več slik v galeriji

 

  • Krivilni stroj za filtrirne vložke - ASTECH d.o.o.

Krivilni stroj je namenjen za izdelovanje filtrirnih vložkov. Vložek filtra je setavljen iz filca in nosilne kovinske mreže, ki omogoča držanje oblike po krivljenju.


Stroj setavljajo trije pomembnejši segmenti: varilno – lepilna enota, pnevmatske škarje in krivilna enota. Varilno lepilna enota spoji filc in mrežo v enoten trak. Nato ga pnevmatske škarje odrežejo na ustrezno dolžino. Trak gre naprej v krivilno enoto, ki mu da končno obliko filtrirnega vložka. Možno je nastavljati dolžino filtrirnega vložka in višino posameznega valja na filtrirnem vložku.

 

 

 

Krivilni stroj za filtre
  >> oglejte si več slik v galeriji

 

  • Stroj za rezanje in prebijanje ohišij filtrov - ASTECH d.o.o.

Stroj je namenjen za izdelavo pločevinastih ohišij filtrov. Opremljen je z odrezovalnim in prebijalnim orodjem. Premik obeh orodij, vpenjanje in poravnavanje pločevinastega traku je izvedeno pnevmatsko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stroj za rezanje in prebijanje ohišij filtrov
   >> oglejte si več slik v galeriji

 

  • Stiskalnica za stene mobilnih hiš – M MOBIL, d.o.o.

Stiskalnica je kompaktne varjene izvedbe. Delovna miza pokriva področje 3 x 8 m, kar omogoča stiskanje celotne stene mobilne hiše od enkrat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiskalnica za stene

 

  • Jeklena konstrukcija nadstreška – Mizarstvo Šemrl , Franci Šemrl s.p.

Jeklene konstrukcije so narejene iz standardnih profilov, ki so med seboj varjeni ali vijačeni. Vsi deli konstrukcije so vroče cinkani kar zagotavlja dolgotrajno zaščito in malo vzdrževanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovinski nadstrešek